Muziek jonge kinderenGeniet uw kind ook zo van muziek, maar weet u niet wat u er allemaal mee kunt doen? Vindt uw kind het leuk om liedjes te zingen, maar kent u er zelf niet veel? Bent u op zoek naar een leuke activiteit MET uw kind? Dan zijn de lessen Muziek met jonge kinderen zeker wat voor u!

Al sinds 2014 worden onze lessen in Leeuwarden druk bezocht.  Vanaf september 2017 starten we ook met lessen in Hardegarijp. Om de vrijdagochtend ga ik (Sanne Kramer) lesgeven op de locatie It Maskelyn in Hurdegaryp. Deze muzieklessen zijn bedoelt voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar samen met een ouder/pake/beppe/begeleider.

Tijdens de lessen doen we heel veel met muziek. We zingen liedjes, doen er dansjes of bewegingen bij, er wordt gespeeld, gaan met muziekinstrumentjes muziek maken, luisteren naar geluiden, imiteren en noem maar op. Plezier maken staat tijdens de lessen voorop! Naast plezier maken is het ook nog eens erg goed voor de ontwikkeling van uw kind. Het zingen van liedjes zorgt namelijk voor ondersteuning bij de taalontwikkeling, taalvaardigheid en het vergroten van de woordenschat.

Een keer proberen?
Op vrijdagochtend 30 juni is er een try out! Deze start om 9:30 uur bij voldoende animo is er om 10:30 uur nog een try out. De kosten hiervoor bedragen € 2,50 per kind. De try out duurt ongeveer 30 minuten. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@muziekclubje.nl

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Bekijk onze website www.muziekclubje.nl of mail naar info@muziekclubje.nl