CAT_7747Het is eind augustus en de aanbieders en afnemers op het gebied van Kunst & Cultuur staan al weer in de startblokken voor een nieuw en veelbelovend cultuurseizoen. De start daarvan wordt gemarkeerd door de Boekingsmarkt Fryslân (voorheen Informatiemarkt Keunstwurk). Deze jaarlijkse gebeurtenis brengt vraag en aanbod bij elkaar. Kramen, presentaties en pitches zorgen voor een smakelijk voorproefje van het nieuwe seizoen. Tegelijkertijd kan de opgedane inspiratie direct worden bezegeld door boekingen. Een gelegenheid om niet voorbij te laten gaan!

Voor wie
Tijdens de jaarlijkse Boekingsmarkt Fryslân kunnen programmeurs van de kleinere Friese podia in één oogopslag zien wat theaterbureaus en podiumkunstenaars voor het nieuwe seizoen te bieden hebben. Aanbieders, zoals jij, hebben op hún beurt de ideale gelegenheid om op één centraal moment hun aanbod gericht te presenteren.
Je kunt je actuele podiumaanbod op verschillende manieren onder de aandacht brengen: door middel van een kraam, pitch of podiumpresentatie.
De Boekingsmarkt wordt georganiseerd door Keunstwurk. Kijk voor informatie en aanmelding op http://www.keunstwurk.nl/theater/nieuws/boekingsmarkt-11-oktober-2017.