10

Grote zaal

De grote zaal beschikt over een prachtig podium met een geweldige akoestiek. Dit maakt de zaal geschikt voor theater, zang/koorrepetities en dans maar ook voor grote(zakelijke) bijeenkomsten. Door de diverse opstellingen van de stoelen en/of tafels zijn er tal van mogelijkheden.

Wilt u meer weten?

speellokaal1

Zaal creatief

In deze zaal kunt u vergaderen, repeteren met uw koor of creatief bezig zijn. De zaal beschikt over een wasbak en is daardoor geschikt voor creatieve cursussen. Ook kan de zaal voor middelgrote vergadering prima worden gebruikt. Afhankelijk van de opstelling zijn er tal van mogelijkheden. De zaal bevindt zich op de eerst verdieping. Er is een lift voor minder validen.
In deze zaal is een afgesloten ruimte voor de speel-o-theek gereserveerd. Tijdens openingstijden van de speel-o-theek is de zaal dan niet beschikbaar voor activiteiten.

Wilt u meer weten?

dsc_3490_1_2

Zaal H

Op de begane grond is de kleine zaal te vinden. Deze zaal is geschikt voor kleinere groepen. Maximaal +/- 12 personen, maar ook voor een overleg met een kleine groep of cursus is deze zaal zeer geschikt.

Wilt u meer weten?

ruimtex

Zaal I

Op de eerste verdieping is een zaal te vinden waar u rustig kunt overleggen en vergaderen. De zaal is geschikt voor groepen tot maximaal 20 personen. Er is een lift voor minder validen.

Wilt u meer weten?

dsc_3599_600_601

Zaal E

Op de eerste verdieping is een zaal te vinden voor groepen tot maximaal 15 personen.

Wilt u meer weten?

jongerensoos

Jongerensoos

De jongeren van Hurdegaryp hebben een speciale ruimte in it Maskelyn. Deze ruimte is voorzien van geluidsdichte wanden waardoor ze rustig hun gang kunnen gaan, lekker een muziekje draaien of tafelvoetballen. Of gewoon “chillen” en gezellig bijkletsen. De ruimte is vooralsnog niet verhuurbaar. 
pool2

Biljartzaal

Naast de jongerensoos is er nog een ruimte binnen it Maskelyn die niet verhuurbaar is, dat is de biljartzaal.

Wilt u meer zien van it Maskelyn? Bekijk dan de virtuele tour > hier <