Leer de top 2000 liedjes of nieuwe popsongs die je altijd hebt willen leren spelen. Denk aan Beatles, Rolling Stones maar ook aan Ed Sheeran of Shawn Mendes. Gitaarspelen bij het kampvuur is wel een goed beeld. Email: annovanderwerf@hotmail.com. Check www.weimavdwerf.nl (gitaarles) of  www.weimavdwerf.com (gitaarduo)

 

 

Fenderwerf gitaarschool seizoen 2018/2019 in It Maskelyn Hurdegaryp  

De wereld van Fenderwerf bestaat uit gitaarspelen, muziek schrijven, opnemen, performen en lesgeven. Gitaarschool Fenderwerf is onderdeel van muziekperformance van zanger/gitarist Anno van der Werf die in het dagelijks leven ook zijn kunsten vertoont bij popduo Weima & van der Werf. Bij Fenderwerf gitaarschool worden diverse muziekmethodes toegepast. Een proefles is gratis. 

Leer de top 2000 liedjes of nieuwe popsongs die je altijd hebt willen leren spelen. Denk aan Beatles, Rolling Stones maar ook aan Ed Sheeran of Shawn Mendes. Gitaarspelen bij het kampvuur is wel een goed beeld. 

Voor iedereen: man, vrouw, kinderen, volwassenen, de oudere jongere, de 50 plusser en de gepensioneerde. Voorop staat de lol en de passie die onderdeel van de bedrijfscultuur zijn. Een persoonlijke benadering is van toepassing. Eerst eens kijken wat mensen eigenlijk willen leren. Er zijn natuurlijk wel verplichte onderdelen om de basis te begrijpen. De muziek theorie is belangrijk en eigenlijk veel simpeler dan je zou denken. 

Gitaristen spelen vaak muziek vanuit akkoorden gedacht. Het hebben van een goede slag (met de rechterhand voor rechtshandige gitaristen) is goud waard. Daar zit een groot deel van de muziek. Daarnaast is tokkelen mooi om te leren. Je kunt met plectrum tokkelen maar ook met je vingers. De laatste techniek heet fingerstyle techniek en kan met behulp van een Sacksioni achtige methode worden uitgelegd. Fenderwerf leert naast slag techniek ook het leren van noten en tabs. De snaren kneden to iets muzikaals. Dat wil Fenderwerf gitaarschool je bij brengen. Contactpersoon: Anno van der Werf, telefoonnummer 0621665040 

Email: annovanderwerf@hotmail.com

Check www.weimavdwerf.nl (gitaarles) of   (gitaarduo)