Ondanks de kleine versoepelingen in de coronamaatregelen, blijft It Maskelyn in ieder geval tot en met 10 mei gesloten. Wel is de beheerder, Thomas van Wieren, van maandag tot en met woensdag van 10.00 u. tot 12.00 u in het gebouw aanwezig. De minibieb is dan ook te bezoeken.

Wilt u iets laten kopiëren of drukken dan is dat alleen mogelijk na overleg met de beheerder. U kunt daarvoor contact opnemen met telefoonnummer 0511-472126 of een email sturen naar repro@itmaskelyn.nl .

Voor andere vragen en actuele informatie over openingstijden tussen 10 mei en 10 juni (datum verschijnen volgende TWW) kunt u ook het beste bellen met bovengenoemd telefoonnummer of een email sturen naar beheerder@itmaskelyn.nl. Of raadpleeg de website www.itmaskelyn.nl

Zo gauw het weer kan: In hûs fan en foar it doarp !
Hebt u een idee voor een activiteit, laat het ons weten en bel of stuur een e-mail.