Afhaal – en inleverpunt dbieb vanaf 23 augustus a.s. in It Maskelyn – It Maskelyn

dbieb opent afhaal- en inleverpunt in It Maskelyn

Goed nieuws voor leden van dbieb in Hurdegaryp en omgeving. In samenwerking met Doarpsbelang en MFC It Maskelyn opent dbieb op maandag 23 augustus een afhaal- en inleverpunt in It Maskelyn. Deze service is speciaal voor leden van dbieb in Hurdegaryp, die liever in eigen dorp een verse voorraad boeken komen halen en brengen. Daarnaast verzorgt dbieb steeds actuele kranten en tijdschriften voor de leestafel.

Afhalen van boeken
Wie gebruik wil maken van het afhaalpunt in It Maskelyn zoekt eerst thuis, online, boeken en andere materialen. Via de catalogus op dbieb.nl of via de Wise-app op de tablet of smartphone kan een reservering geplaatst worden. Door te kiezen voor ‘Afhaalpnt Hurdegaryp’ weten medewerkers van dbieb dat de bestelling geplaatst moet worden in de afhaalkast in It Maskelyn. Twee keer per week wordt de kast gevuld met nieuwe bestellingen. De aanvrager wordt hierover per e-mail (of per post) bericht. Tijdens de openingsuren van It Maskelyn kunnen bestellingen worden afgehaald, zonder tussenkomst van een medewerker.

Inleveren van boeken
Naast de afhaalkast, is een inleverkist geplaatst. Hier kunnen gelezen materialen worden achtergelaten, door ze via een gleuf in de deksel in de kist te deponeren. De kist wordt twee keer per week geleegd.

Service&ondersteuning
Leden van dbieb kunnen terecht bij het afhaal- en inleverpunt tijdens de openingstijden van It Maskelyn. Wie vragen heeft of graag hulp wil bij het reserveren van boeken, kan van maandag t/m vrijdag bellen met de klantenservice van dbieb via 058-234 77 77.

Afhaal-en inleverpunt dbieb – It Maskelyn

Informatie over het afhaal- en inleverpunt van dbieb

Speciaal voor leden van dbieb is in It Maskelyn een afhaal- en inleverpunt voor boeken en andere materialen ingericht. Daarnaast verzorgt dbieb wekelijks een verse voorraad tijdschriften voor leestafel én diverse dagbladen.

Hieronder volgt uitleg over het afhalen en inleveren van boeken

Hoe werkt het afhalen van boeken?

  • Boeken en andere materialen reserveer je online via de catalogus op dbieb.nl of in de Wise-app op de tablet of telefoon.
  • Kies bij het reserveren voor de afhaallokatie ‘afhaalpnt Hurdegaryp’
  • De bestelling wordt door onze medewerkers klaargemaakt. Ze zetten de bestelling ook alvast op je lenerspas.
  • Twee keer per week brengen onze medewerkers de bestellingen naar het afhaalpunt in It Maskelyn.
  • Je ontvangt van ons een e-mail wanneer je je bestelling kunt afhalen. Heb je geen e-mail? Dan sturen we een kaartje per post.
  • Bestellingen staan op alfabet klaar in de reserveringenkast in It Maskelyn, op achternaam van de aanvrager.
  • Je kunt je bestelling tijdens openingsuren van It Maskelyn afhalen, zonder tussenkomst van een medewerker.

Hoe werkt het inleveren van boeken?

  • In It Maskelyn staat, naast de reserveringenkast, een afgesloten kist voor het inleveren van boeken.
  • In te leveren materialen kun je door de gleuf in de kist deponeren.
  • Twee keer per week wordt het ingeleverde materiaal opgehaald en van de lenerspas gehaald.

Openingstijden

Voor het afhalen en inleveren van boeken kun je terecht tijdens de openingstijden van It Maskelyn <link naar de openingstijden>.

Service&ondersteuning

Hulp nodig bij het reserveren van boeken, of heb je andere vragen? Onze klantenservice helpt graag! Bel of mail ons van maandag t/m vrijdag via 058-234 77 77 of klantenservice@dbieb.nl. Liever een persoonlijk advies?

Tot snel in It Maskelyn!

Lid worden van dbieb of meer ontdekken over dbieb? Ga naar
dbieb.nl

Tot snel in It Maskelyn!