Amateurkunstenaars tonen hun werk in It Maskelyn.

Sinds de opening van MFC  it Maskelyn te Hurdegaryp is de kunstmuur van het MFC  de expositiewand die werk van beroepskunstenaars uit Friesland toont. Vanaf 21 september aanstaande is daarop een uitzondering Amateurkunstenaars uit de omgeving van Hurdegaryp exposeren tot 1 november hun werk.

Aanleiding van deze expositie is het Weide Sompe Waldwykein. . In het weekend van 21 tot 23 september zijn er diverse activiteiten in de omgeving van de Centrale as. Op 21 september staat o.a. de opening van deze expositie gepland.

7 Amateurs tonen hun werk .Diverse technieken zijn er te zien. Van een gebreide trui van Wytske Baars tot de prachtige schilderijen van Jan Kluwer. Het werk is te zien tot en met 1 november . De amateurs zijn allen woonachtig in de omgeving van Hurdegaryp. Wytske Baars, Tettie de Jong , Jan Kluwer en Anneke de Vries komen uit Hurdegaryp, Carola van Woerden uit Suwald, Pietsje Cuperus en Gerda Junge uit Ryptsjerk.

Vanaf 21 september een mooie gelegenheid om eens naar It Maskelyn te komen om te ervaren wat er zoal. in uw omgeving aan kunst gemaakt wordt.

Entree

  gratis

Meer informatie

0511-472126