Na de succesvolle tournee van ‘Seks Tips, wat je van nichten leren kan’ komen we terug met een volgende hilarische musical met nog meer smakelijke tips, prachtige verhalen, ondeugende anekdotes en prikkelende grappen.
Theun Plantinga is overdag een eenvoudige bankbediende maar ’s avonds krijgt hij het hitsige volk aan zijn hoge hakken als Mrs. Jarretel. Geen brug gaat haar te ver, geen slaper is haar te hoog, geen mannenvolk is bij haar veilig. Nee, Mrs. Jarretel neem geen blad voor haar kont en zeker ook niet voor haar mond.
Alexandra Alphenaar is een politica van tamelijk rechtse signatuur. En zij staat op het punt om een belangrijke ministerpost te krijgen… ware het niet dat ze achtervolgt wordt door schandalen. Haar persoonlijke boekhouding klopt voor geen meter, de laatste paar verbouwingen van haar huis zijn betaald uit subsidies die daar niet voor bedoeld waren.
En nu blijken deze twee ook nog broer en zus te zijn. Tja, hadden ze zich maar niet op moeten geven voor dat programma DNA ONBEKEND. Alexandra walgt van alles waar Mrs. Jarretel voor staat. En Theun is als uitermate betrouwbare bankbediende allergisch voor elke snipper fraude die er ook maar in zijn omgeving wordt gepleegd.
Daarbij heeft zus een tamelijk problematisch seksleven… dat wat haar broer helemaal niet heeft. Ze kan dus wel wat tips gebruiken.
Er wordt gezongen, en wordt gedanst, er wordt gelachen en ja… er rolt ook nog wel een traan in deze nieuwste SEKS TIPS voorstelling waar uw oren van gaan klapperen, uw wangen een kleur van zullen krijgen en u uiteindelijk thuis nog veel genoegen aan kunt beleven.
Er is ook een hilarische  reportage gemaakt over ‘SEKSTIPS2 – Hoge hakken geen bezwaar’,  https://www.podium.tv/nl/201902201700/toneelmeesters/aflevering-101/sekstips-2-hoge-hakken-geen-bezwaar

met Theun Plantinga en Alexandra Alphenaar

geschreven en geregisseerd door Dick van den Heuvel

Kaarten via info@itmaskelyn.nl of via de balie van It Maskelyn, tel. 0511-472126.

Entree

  € 15,00

Meer informatie

0511-472126