Bezoekinfo

It Maskelyn is een ‘hûs fan en foar it doarp’. It Maskelyn is een multifunctioneel centrum, waar diverse groepen, leeftijden, activiteiten en cursussen plaatsvinden. De betekenis van it Maskelyn is dan ook: potpourri, diversiteit – hetgeen goed aansluit bij het doel van het gebouw.

De stichting heeft ten doel het onder één dak bieden van alle sociaal-culturele voorzieningen voor alle inwoners te Hurdegaryp waarbij het MFC een ontmoetingsplaats moet zijn voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Ons adres is:

Easter Omwei 5
9254 GM Hurdegaryp

Openingstijden

Op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 13.00 uur geopend. 
Op maandag t/m vrijdag vanaf 13.00 uur alleen bij activiteiten geopend.
Op zaterdag en zondag alleen bij activiteiten geopend.

Route en parkeren

Met de auto:
It Maskelyn is goed bereikbaar met de auto. Voor een routebeschrijving verwijzen we je naar Google Maps.

Parkeren:
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij It Maskelyn.

Met het openbaar vervoer:
Het dichtstbijzijnde trein- of busstation is Station Hurdegaryp. Vanaf dit station is het ongeveer 15 minuten lopen naar It Maskelyn.

Te voet of met de fiets:
Dorpshuis It Maskelyn is centraal gelegen in Hurdegaryp en is gemakkelijk bereikbaar voor voetgangers en fietsers.

Toegankelijkheid

In dorpshuis It Maskelyn hechten we veel waarde aan het creëren van een toegankelijke en uitnodigende omgeving voor al onze bezoekers. Ongeacht je behoeften willen we ervoor zorgen dat je bezoek zo comfortabel en aangenaam mogelijk is.

Rolstoeltoegankelijkheid:
It Maskelyn is volledig rolstoeltoegankelijk. We hebben brede deuren en gangen om gemakkelijke doorgang te verzekeren. Daarnaast zijn er speciale parkeerplekken beschikbaar dichtbij de ingang voor bezoekers met een handicap.

Toiletten:
We hebben aangepaste toiletten die ruim en toegankelijk zijn voor bezoekers met een handicap. Deze zijn voorzien van steunbeugels en voldoende bewegingsruimte.

Zitplaatsen:
Onze zalen zijn voorzien van flexibele zitplaatsen. Indien je speciale zitplaatsbehoeften hebt, geef dit dan vooraf aan zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Als je verdere vragen hebt over onze toegankelijkheid of speciale assistentie nodig hebt tijdens je bezoek, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag om je bezoek aan It Maskelyn zo aangenaam mogelijk te maken.

Betalen

In It Maskelyn kun je zowel met PIN als contant betalen.

Bij sommige drukbezochte evenementen wordt gewerkt met muntjes. Deze muntjes zijn bij alle evenementen te gebruiken en zijn onbeperkt geldig.