Werkgroepen

Culturele commissie

Onder de paraplu van stichting MFC valt de culturele commissie.

De Culturele Commissie van Multifunctioneel Centrum It Maskelyn wil het culturele en sociale klimaat in Hurdegaryp bevorderen.

Zij doet dit middels het organiseren van voorstellingen, optredens, lezingen en exposities voor alle leeftijdsgroepen in het dorp.

Jeugdwerk

De Jeugdsoos is voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool. Lekker chillen, gamen, dansen, poolen en nog veel meer….. onder het genot van een glaasje fris, chips, kaas en worst, in de soosruimte van It Maskelyn.
Geen eigen snoep en drinken meenemen. Deze avonden zijn er vrijwilligers aanwezig.  Remco Veltman en Michel Driehuis.
Voor meer informatie over de Jeugdsoos kun je contact opnemen met Remco Veldman, R.veldman@upcmail.nl en Michel Drieman, mies3man@gmail.com

Kinderwerk

Kinderwerk is een belangrijke groep binnen it Maskelyn. Een knutselmiddag voor de jongsten of een spokentocht voor de middelste kinderen (basisschool) worden georganiseerd in deze groep.

Werkgroepleden zijn:
Maria Westra en José Roosloot.

Contact: Maria Westra, mbronswijk@hotmail.com.

Ouderenwerk

Ook de ouderen vallen onder de paraplu van stichting MFC. Voor het maken van een praatje, of creatief bezig zijn met breien of kaarten maken. Maar ook de spelletjesmiddagen op zondag (instuif) of koersbal door de week; de ouderen worden niet vergeten!

Contact:

Hanneke van der Zee
0511-844116
j.zee652@upcmail.nl

Atelier It Maskelyn

Werkgroep Atelier It Maskelyn organiseert workshops in It Maskelyn.
Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Thomas van Wieren,
info@itmaskelyn.nl

3D-kaarten maken

Elke donderdagochtend worden er in It Maskelyn, onder leiding van Baukje Hollander en Gerie van der Veen 3-D kaarten gemaakt.
Wilt u deelnemen, neem dan contact op met Baukje Hollander, baukjehollander@gmail.com of met Gerie van der Veen, lvanderveen@live.nl