Evenementen

Bij It Maskelyn geloven we in het samenbrengen van mensen. Daarom organiseren we het hele jaar door een breed scala aan evenementen en activiteiten die onze gemeenschap verrijken en verbinden. Of je nu een kunstliefhebber, muziekenthousiast, cabaret- of toneelfanaat bent, of gewoon zin hebt in een gezellige avond uit, er is altijd iets gaande in It Maskelyn dat bij je interesses past.

Evenementen in It Maskelyn

Dorpshuis It Maskelyn is het kloppend hart van Hurdegaryp, waar regelmatig diverse evenementen worden georganiseerd. Onze evenementen variëren van kunstexposities die het werk van lokale en nationale artiesten tentoonstellen, tot muziekconcerten met genres die reiken van klassiek tot modern. Wij verwelkomen ook regelmatig cabaretvoorstellingen en toneelproducties voor diegenen die van podiumkunsten houden. En voor degenen die op zoek zijn naar een ontspannen en gezellige avond, wordt regelmatig een pubquiz of bingo georganiseerd.

Blijf op de hoogte van onze aanstaande evenementen door regelmatig deze pagina te bezoeken of ons te volgen op Facebook of Instagram. Wij kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen bij een van onze evenementen in dorpshuis It Maskelyn, waar de gemeenschap samenkomt!