Nieuws

Blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt binnen it Maskelyn. Van speciale acties en aankondigingen tot verhalen die onze leden en bezoekers raken, je vindt het hier.

Of het nu gaat om een nieuw initiatief dat we lanceren, hoogtepunten van recente evenementen, of verhalen over de mensen die It Maskelyn zo speciaal maken, deze pagina is jouw venster op wat er leeft in ons dorpshuis.

Blader door de recente berichten, duik in onze archieven en kom regelmatig terug voor de laatste updates.

  • De eetgroep gaat vrijdag 8 maart 2024 NIET door!

    In verband met een uitvaart kan de eetgroep op vrijdag 8 maart 2024 NIET doorgaan.

  • Foto van de Vrijwilligersavond op 9 december j. l.

    Foto van de Vrijwilligersavond op 9 december j. l.

    Op 9 december j. l. nodigden het bestuur en de beheerder de vrijwilligers van It Maskelyn uit voor een gezellige avond met muziek en een hapje en een drankje. De sfeer zat er goed in, zoals te zien is op de onderstaande foto. En, dat is bijzonder, het bestuur stond achter de bar!

  • It Maskelyn bestaat 10 jaar 🥳

    It Maskelyn bestaat 10 jaar 🥳

    Van 17 tot en met 19 november j. l. heeft It Maskelyn haar 10-jarig bestaan gevierd met allerhande activiteiten voor alle inwoners van Hurdegaryp. Het werd een lang weekend met veel plezier, waarin werd teruggedacht, maar vooral vol hoop werd gekeken naar de toekomst van ons MFC!

  • Oude mobieltjes en cartridges voor patiënten met ALS

    Oude mobieltjes en cartridges voor patiënten met ALS

    In de hal naar sporthal staat een inlever box voor oude mobieltjes en cartridges. Deze box gaat naar de stichting ALS en ze krijgen daar voor elke ingeleverde box ongeveer 300 euro voor. Dus als je wat hebt gooi ze in de box!

  • Repro

    Repro

    Kopieer-/drukwerk voor de ‘Repro’ kan alleen digitaal aangeleverd worden in overleg met beheerder van It Maskelyn. U wordt verzocht altijd met pin te betalen.

  • Afhaal – en inleverpunt dbieb in It Maskelyn

    Afhaal – en inleverpunt dbieb in It Maskelyn

    Informatie over het afhaal- en inleverpunt van dbieb Speciaal voor leden van dbieb is in It Maskelyn een afhaal- en inleverpunt voor boeken en andere materialen ingericht. Daarnaast verzorgt dbieb wekelijks een verse voorraad tijdschriften voor leestafel én diverse dagbladen. Hieronder volgt uitleg over het afhalen en inleveren van boeken Hoe werkt het afhalen van…

  • Vrijwilligers gezocht

    It Maskelyn-Atelier Onder deze naam worden in It Maskelyn diverse workshops georganiseerd voor jong en oud. We hebben hiervoor ideeën, maar willen ook graag ideeën en suggesties vanuit het dorp. Waar is belangstelling voor, welke talenten in het dorp hebben iets te bieden, wie kan één of meerdere workshops of een doe – activiteit  verzorgen.…

  • Virtuele tour door it Maskelyn

    Hij staat online; de Virtuele tour door it Maskelyn. Om deze te openen klik > hier <

  • it Maskelyn van binnen bezichtigen

    Via google is het mogelijk om it Maskelyn van binnen te bekijken; klik op de pijltjes voor de richting en houdt de foto vast om een 360 richting te bekijken. Later volgt er nog een virtuele tour door it Maskelyn op de website.