Nieuws

Blijf op de hoogte van alles wat er gebeurt binnen it Maskelyn. Van speciale acties en aankondigingen tot verhalen die onze leden en bezoekers raken, je vindt het hier.

Of het nu gaat om een nieuw initiatief dat we lanceren, hoogtepunten van recente evenementen, of verhalen over de mensen die It Maskelyn zo speciaal maken, deze pagina is jouw venster op wat er leeft in ons dorpshuis.

Blader door de recente berichten, duik in onze archieven en kom regelmatig terug voor de laatste updates.

 • It Maskelyn bestaat 10 jaar 🥳

  It Maskelyn bestaat 10 jaar 🥳

  En dat vieren we samen! Toegang tot alle activiteiten is gratis! Klik op een van onderstaande evenementen die georganiseerd worden tijdens het jubileum-weekend. Hier vind je meer informatie over het evenement en waar je je eventueel kunt opgeven.

 • Oude mobieltjes en cartridges voor patiënten met ALS

  Oude mobieltjes en cartridges voor patiënten met ALS

  In de hal naar sporthal staat een inlever box voor oude mobieltjes en cartridges. Deze box gaat naar de stichting ALS en ze krijgen daar voor elke ingeleverde box ongeveer 300 euro voor. Dus als je wat hebt gooi ze in de box!

 • Repro

  Repro

  Kopieer-/drukwerk voor de ‘Repro’ kan alleen digitaal aangeleverd worden in overleg met beheerder van It Maskelyn. U wordt verzocht altijd met pin te betalen.

 • Afhaal – en inleverpunt dbieb in It Maskelyn

  Afhaal – en inleverpunt dbieb in It Maskelyn

  Informatie over het afhaal- en inleverpunt van dbieb Speciaal voor leden van dbieb is in It Maskelyn een afhaal- en inleverpunt voor boeken en andere materialen ingericht. Daarnaast verzorgt dbieb wekelijks een verse voorraad tijdschriften voor leestafel én diverse dagbladen. Hieronder volgt uitleg over het afhalen en inleveren van boeken Hoe werkt het afhalen van…

 • Vrijwilligers gezocht

  It Maskelyn-Atelier Onder deze naam worden in It Maskelyn diverse workshops georganiseerd voor jong en oud. We hebben hiervoor ideeën, maar willen ook graag ideeën en suggesties vanuit het dorp. Waar is belangstelling voor, welke talenten in het dorp hebben iets te bieden, wie kan één of meerdere workshops of een doe – activiteit  verzorgen.…

 • Virtuele tour door it Maskelyn

  Hij staat online; de Virtuele tour door it Maskelyn. Om deze te openen klik > hier <

 • it Maskelyn van binnen bezichtigen

  Via google is het mogelijk om it Maskelyn van binnen te bekijken; klik op de pijltjes voor de richting en houdt de foto vast om een 360 richting te bekijken. Later volgt er nog een virtuele tour door it Maskelyn op de website.