Zalen

In It Maskelyn vind je een diversiteit aan ruimtes die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften, van zes veelzijdige zalen tot een gastvrije foyer.

De zalen in It Maskelyn variëren in grootte en capaciteit, en zijn ontworpen om een breed scala aan evenementen en activiteiten te kunnen accommoderen. Of je nu een intieme vergadering, een uitgebreide workshop, een groot seminar of een privéfeest wilt organiseren, je vindt altijd een passende ruimte bij ons. Iedere zaal heeft zijn eigen unieke sfeer en eigenschappen, zodat je de perfecte setting kunt kiezen die aansluit bij jouw bijeenkomst of evenement.

Meer weten over het huren van een zaal? Neem contact op met info@itmaskelyn.nl.

Foyer

De ruime en gastvrije foyer is het hart van It Maskelyn. Het is de ideale plek om te verzamelen, te socialiseren en te ontspannen voor, tijdens of na de evenementen. Of je nu een kopje koffie wilt drinken voor jouw vergadering, of een drankje na een concert, de foyer biedt altijd een comfortabele en uitnodigende ruimte.

De Buorren

De grote zaal beschikt over een prachtig podium met een geweldige akoestiek. Dit maakt de zaal geschikt voor theater, zang/koorrepetities en dans maar ook voor grote(zakelijke) bijeenkomsten. Door de diverse opstellingen van de stoelen en/of tafels zijn er tal van mogelijkheden.

De Schalmei

Deze zaal is niet lang geleden geschikt gemaakt als theaterzaal. Er is er goede belichting aangebracht, zodat voorstellingen plaats kunnen vinden in een gezellige ambiance.  Verder kunt u in deze zaal uitstekend vergaderen, repeteren met uw koor of lesgeven. . De zaal beschikt over een wasbak en is daardoor geschikt voor creatieve cursussen. Ook kan de zaal voor middelgrote vergadering prima worden gebruikt. Afhankelijk van de opstelling zijn er tal van mogelijkheden. De zaal bevindt zich op de eerste verdieping. Er is een lift voor mindervaliden.

De Opkeamer

Op de begane grond is de kleine zaal te vinden. Deze zaal is geschikt voor kleinere groepen. Maximaal +/- 12 personen, maar ook voor een overleg met een kleine groep of cursus is deze zaal zeer geschikt.

De Hameie

Op de eerste verdieping is een zaal te vinden waar u rustig kunt overleggen en vergaderen. De zaal is geschikt voor groepen tot maximaal 20 personen. Er is een lift voor mindervaliden.

De Jister

Op de eerste verdieping is een zaal te vinden voor groepen tot maximaal 15 personen.

Jongerensoos

De jongeren van Hurdegaryp hebben een speciale ruimte in it Maskelyn. Deze ruimte is voorzien van geluidsdichte wanden waardoor ze rustig hun gang kunnen gaan, lekker een muziekje draaien of tafelvoetballen. Of gewoon “chillen” en gezellig bijkletsen. De ruimte is vooralsnog niet verhuurbaar. 

Biljartzaal

Naast de jongerensoos is er nog een ruimte binnen it Maskelyn die niet verhuurbaar is, dat is de biljartzaal.

Meer weten?

Wil je meer weten over het huren van een zaal? Neem contact op met info@itmaskelyn.nl.