It Maskelyn

It Maskelyn is een hus fan en foar t doarp. Het MFC is een multifunctioneel centrum, waar diverse groepen, leeftijden, activiteiten en cursussen plaatsvinden. De betekenis van it Maskelyn is dan ook: potpourri, diversiteit – hetgeen goed aansluit bij het doel van het gebouw.

De stichting heeft ten doel het onder één dak bieden van alle sociaal-culturele voorzieningen voor alle inwoners te Hurdegaryp waarbij het MFC een ontmoetingsplaats moet zijn voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

 

Vrijwilligers

It Maskelyn draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zijn we nergens. Om een goed beeld te krijgen van het aanbod vrijwilligers, is Ali Nota aangesteld als vrijwilligerscoördinator. Zij zorgt dat vraag en aanbod bij elkaar komen binnen it Maskelyn. Vindt u het leuk om iets te doen binnen it Maskelyn? Meld u dan aan voor een (vrijblijvend) intake-gesprek met Ali Nota.

 

Culturele commissie

Onder de paraplu van stichting MFC valt de culturele commissie. De culturele commissie heeft als aard en doel:

De Culturele Commissie van Multifunctioneel Centrum It Maskelyn wil het culturele en sociale klimaat in Hurdegaryp bevorderen.

Zij doet dit middels het organiseren van voorstellingen, optredens, lezingen en exposities voor alle leeftijdsgroepen in het dorp.
Klik hier voor meer informatie over de Culturele commissie.

 

Speel-o-theek

Onder de paraplu van stichting MFC valt de Speel-o-theek. Meer informatie volgt…

 

Kinderwerk

Kinderwerk is een belangrijke groep binnen it Maskelyn. Een knutselmiddag voor de jongsten of een spokentocht voor de middelste kinderen (basisschool) worden georganiseerd in deze groep.
Klik hier voor meer informatie over kinderwerk.

 

Ouderenwerk

Ook de ouderen vallen onder de paraplu van stichting MFC. Voor het maken van een praatje, of creatief bezig zijn met breien of kaarten maken. Maar ook de spelletjesmiddagen op zondag (instuif) of koersbal door de week; de ouderen worden niet vergeten!

 

PR en Communicatie

Voor interne en externe communicatie van it Maskelyn.